Our people

MUNKATÁRSAINK

Szakértők szervezetek emberi dolgaiban

Az eredményesség támogatására

Gördítsen lefelé

A több száz emberévnyi coaching, tanácsadási és tréning tapasztalatnak köszönhetően, munkatársaink segíteni tudnak a döntéshozóknak és a résztvevőknek nagy szervezetnél magasabb hozzáadott értékű eredmények elérésében.

Háttér: Munkatársaink háttere jellemzően felsőfokú  végzettség, 10+ évnyi üzleti tapasztalat nagy, nemzetközi szervezeteknél, amely átfedésben van 10+ évnyi emberek irányításával kapcsolatos, vezetői tapasztalattal. Lelkesen és sikeresen munkálkodnak együtt a világ más sarkaiban levő emberekkel. Magas szintű angol nyelvtudással rendelkeznek és legalább egy másik nyelvet beszélnek, ha nem többet.

Know-how: A hálózatunk tagjai együttműködnek jelentős tudáspartnerekkel, azok által kiképzettek és azokat képviselik. 

Etika: Munkatársaink nagy hangsúlyt fektetnek a magas etikai és szakmai mércére, tisztelik az érintettek, az ügyfelek, résztvevők, tudáspartnerek érdekeit.

Minden lehetséges, szigorú titoktartási megállapodást aláírtunk már életünkben. Ezek közül egyik sem olyan szigorú, mint a belső etikai mércénk.

Folyamatos tanulás: Munkatársaink sokat utaznak, a Föld jelentős részét bejárták az elmúlt években, sok helyütt segítettek a kollegáikkal együtt a döntéshozóknak és a programok résztvevőinek magasabb értéket teremteni.

Az utazás nagy lehetőséget teremt munkatársainknak a tanulásra, saját maguk fejlesztésére, megtapasztalni a különböző kultúrákat, és a világunk globális természetét. Ez  elmélyíti mindazok  iránti tiszteletünket, akikkel találkozunk.

Néhány munkatársunk

Csébfalvi 

János

  • Grey LinkedIn Icon

vezető partner

Custwell Consulting Ltd

Arturo Nicora

Arturo Nicora

  • Grey LinkedIn Icon

vezető partner

Inspiring Culture

Szeretne többet megtudni munkatásainkról? Keressen bennünket?

© 2018 by Custwell Consulting